Rozsdagyár

FORBIDDEN NOISE - Klippremier és kislemez

2017. április 20. - blackgnes

fooorbid.jpg

A szegedi öttagú Forbidden Noise-os skacok nagyon aktívak voltak az előző héten. A közelgő második EP-jük miatt való izgatottságot megelőlegezték a From Under the Grindstone dallal, illetve klippel.

A dalt április 11-én fülelhettük, illetve nézhettük meg. S cseppet sem panaszkodhatunk a fiúkra, hiszen 16-án hozta a húsvéti nyuszijuk az EP-t is, "Distances" címmel, hat remek dallal, melyek a szintén szegedi Miracle stúdióban készültek. Mint ahogy erős sejtésünk lehet, a "Distances" cím nem véletlen, a dalok mindegyike különféle fogalmakban távolságot mondd nekünk. Crowing című dalukban egy vendégénekes is beugrott, mégpedig Bogár Ákos, a zentai Sequence énekese! De ne menjünk el amellett sem, hogy a magyar ajkú banda hozott nekünk magyar nyelvű dalt is Amit ott találsz címmel.

Azt kell mondjam, meglepett és nagyon jó anyag lett. Erősebb, mocskosabb, keményebb, bulizósabb a kiadvány és mivel ez is volt a céljuk, a dolog sikeresnek mondható. A klipet Szekeres Dávid (Godgiven - dob) készítette, a kislemez létrejöttét pedig Szabó Szebasztián és Sóti Norbert segítette.

Aki szeretné meghallgatni a fiúkat, a következő eseményeken meg is tudja tenni:

Április 20. – Budapest, Dürer Kert + Billog, CYD, As Karma Brings, Dolor, Komodo
Május 2. – Szeged, Grand Café Várkert + Infected Rain (MD)
Május 5. – Kecskemét, Kilele Music Café + Godgiven, Skulld

forbid.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr512434289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása