Rozsdagyár

S8 UNDERGROUND - Black Friday: Effrontery, Solidity, Warbell [PL]

2017. április 24. - Felicium
18090668_1549815441709818_1731090512_o.jpg
Május 5-én az S8 Underground Klub ad helyet a Black Friday névre keresztelt, immáron második alkalommal megrendezendő melodikus death metál orgiának.

Az estét a 2017-ben új albummal előrukkoló martfűi Effrontery nyitja, akik a Seven Years Of Agony albumukra épülő impozáns settel érkeznek és svéd ízű, komplex ritmusokkal tűzdelt melodikus death metáljukkal kérdés nélkül fogják felszántani az S8 Black színpadát 20:00-tól.
Szövegközi kép 2
Másodikként a budapesti Solidity úthengere gördül a színpadra, akik múlt év nyarán jelentették meg debütáló An Abnormal Collection című 8 dalos lemezüket. Death-thrash-power alapokon nyugvó, meglepő váltásokkal tűzdelt koncertmenüjük tálalása közben esik át a tűzkeresztségen új dobosuk Béni József, aki ezentúl a zenekar ritmusszekcióját erősíti. 

Az est záróakkordjaként az idén másodszor hazánkba látogató frontcsajos, lengyelországi Warbell fog a húrokba csapni. Akik múlt évi koncertjükön ott voltak, azok már tudják, hogy méregerős eszenciáját hozzák a melodikus death metálnak és Karolina a dögös, vörös hörgőlány a fronton igazán komoly energiákat mozgat meg a színpadon.

Minden melodikus death metál fanatikusnak érdemes tehát bemelegítenie a nyakizmait péntek estére, hiszen május 5-én este az S8-ban headbang találkozó lesz! Minden érdeklődőt várunk szeretettel! \m/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5512450079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása