Rozsdagyár

OZZY OSBORNE és ZAKK WYLDE - Újra együtt!

2017. április 29. - Rock n roller

getty638images-133616887.jpg

Ozzy Osborne a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a július 14-én induló nyári-őszi USA turnéján újra Zakk Wylde gitárossal fog koncertezni.

A két zenész utoljára 2006-ban játszott együtt teljes turnén. Legutóbb pedig a 2015-ös Ozzy és barátai koncertsorozat alkalmával szállt be néhány dal erejéig a gitáros. Kettejük kapcsolta egyébként 30 éves múltra tekint vissza. Zakk ugyanis 1987-ben csatlakozott Ozzy Osborne zenekarához, ahol egészen a 2007-es "Black Rain" albumig játszott.

A turnén Wylde mellett Rob "Blasko" Nicholson (basszusgitár), Tommy Clufetos (dob) és Adam Wakeman (billenytű) fogják kísérni Ozzy-t. És valószínűleg ugyanebben a felállásban rögzítik a jövőre megjelenő új albumot is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2712467065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása