Rozsdagyár

OF COURSE - Raczkó Balázs új, dögös rockbandája

2017. május 02. - Felicium

ofcourse.jpg

Raczkó Balázs neve nem ismeretlen a rockzene iránt rajongók számára. A 90-es évek közepétől a SnakeHeart frontembereként ismerhették meg, és bár a zenekar jelenleg nem aktív, egy-egy buli erejéig láthattuk őt a színpadon az elmúlt években.

Tavaly ősszel megalakította saját új rockzenekarát, mely az Of Course névre hallgat és nyilvánossá vált az első dal is. Balázs mögött a színpadon Tobola Norbert (dobok), Szegedi Dávid (bass), Bárkányi Benjamin (gitár) és ifj Raczkó Balázs (gitár) állnak és hamarosan a klubok és fesztiválok színpadán is elcsíphetitek az új bandát. Jegyezzük tehát meg, hogy Of Course, és aki követni szeretné a zenekarral kapcsolatos történéseket, bátran nyomjon egy kedvelést ide: https://www.facebook.com/ofcoursezenekar/

A Hagyd, hogy megtörténjen című bemutatkozó nóta alább.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4912473749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása