Rozsdagyár

GHOST TOAST - Klippremier: Gordius

2017. május 12. - Kovenant

gt.jpg

A debreceni experimentális, instrumentális progresszív rockzenét játszó banda, a Ghost Toast a finn Inverse Records gondozásában június 7-én jelenteti meg harmadik soralbumát "Out Of This World" címmel, melyről most a Gordius című dal klipjét nézhetitek meg.

A Ghost Toast még 2008-ban alakult Debrecenben. A zenekar imádja a súlyos, utaztatós jellegű muzsikát és filmzenéket, így ezeket az elemeket előszeretettel is alkalmazzák saját zenei arculatuk kialakítása során. A harmadik korong írásakor a keményebb prog-rock, a világzene, a népzene és az elektronikus zene hatásait használták fel. A dalokat egy lazább koncepció is egybefogja - a fantasy világa és a mitológiai témák a közös kapocs (például Stephen King Sötét torony ciklusa, Frank Herbert Dűne című regénye, a görög mitológia, stb.). 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7312500357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása