Rozsdagyár

DÜRER KERT - Az utolsó előtti Tukker buli!

2017. május 13. - Felicium
impl.jpg

Május 24-én részese lehetsz az utolsó előtti Tukker Booking bulinak, ha ellátogatsz a Dürer Kertbe. 
Immáron harmadik alkalommal fog hazánkba látogatni az eredetileg olasz / német tagokat számláló ImploreAz utóbbi évek egyik legaktívabb underground zenekaráról beszélhetünk, hiszen a tömérdek koncertek, turnék mellett a lemezek kiadását sem mellőzik az életükből. (Esemény ITT)

Még két éve sincs, hogy kijött a nagy sikert aratott "Depopulation" LP, de azóta már egy közös split kazi és egy vadi új EP is kijött a zenekartól. A kemény munka meghozta a gyümölcsét: nem más, mint a Century Media fog gondoskodni a következő nagylemezük kiadásáról, ami egy nagy lépést jelenthet a banda történetében.
Ezúttal is egyedül fognak Budapestre látogatni immáron két gitárral(!), hogy egy iszonyat kemény hm-2 orientált death/grind úthengerrel menjenek át rajtunk. Aki már látta őket korábban: az akkori teljesítményüket szorozza meg most minimum 2-vel!

Hazai részről is elég patinás lesz a felhozatal, hiszen olyan zenekarokat nézhetsz meg, mint a crust/punk Blackmail, a skandináv d-beat Kyliga Dalen és az ördöngős crust Dick Dögless.
 
A kezdés: pontban 20.00
Zenekari támogatás: 1000 HUF

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6012501117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása