Rozsdagyár

WHILE SHE SLEEPS - Klippremier: Empire Of Silence

2017. május 15. - blackgnes

while-she-sleeps.jpg

Az április 21-én kiadott "You Are We" album 11 dalából jó párhoz nyomattak klipet is már a skacok. Ezen a szép hétfői reggelen pedig beharangoztak egy új klipet, az Empire Of Silence című dalukhoz.

Belehúztak a fiúk, hisz nem csoda, ha ennyi pozitív visszajelzéseket kapnak a rajongóiktól. Mint már említette a Rozsdagyár többszörösen, egy nagyon alázatos, jószívű bandával van dolgunk. Akiket igenis érdekel minden egyes rajongójuk szemcsillanása, és ez érződik minden dalukban, koncertjükön. Talán ez volt az a valami, ami megfogott engem is. Az előző két albumuk is igazán sokatmondó, a világban történő rossz dolgokra próbálják felhívni a figyelmet és hogy segítsenek egymásnak az emberek.

Így hát a tavaly novemberi Magyarországra történő látogatásuk ellenére remélem, hogy a közeljövőben is elnéznek errefelé és megmutatják ezt a nagyon minőségi albumot nekünk is, mi pedig megmutathatjuk, mennyire szeretjük őket. Nem is húznám tovább a szót, inkább a dal/klip beszéljen helyettem!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8012506351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása