Rozsdagyár

LUKÁCS PETA - Májusban jön a második lemez, júliusban gitártábor

2017. május 17. - Rock n roller

peta_homo_imperfectus_cover.jpg

Május 24-én érkezik a Bikiniből és a European Mantrából ismert gitáros, Lukács Peta második lemeze. Peta debütáló albuma a "War & Peace" még vendégzenészekkel készült, a "Homo Imperfectus"-t azonban már a Peta zenekarral vette fel.

A zenekarban Geröly Matyi (Ganxsta Zolee és a Kartel, Freddie) dobol, Horváth "Sexy" Gábor (Hot Beaver) basszusgitározik, Szebényi Dániel billentyűzik, Peta pedig a gitár mellett az énekes posztot is magára vállalta.

Az új albumon kevesebb lesz a "gitárhősködés", mint a debütáló albumon volt. Inkább az énekes dalokon van a hangsúly. További különbség, hogy míg a "War & Peace" tizenöt év összefoglalása volt, az új album egy év alatt íródott, egyetlen téma köré.

A "Homo Imperfectus" CD-formátumban is megjelenik, de természetesen a legtöbb online zeneszolgáltató oldalán is elérhető lesz.

www.lukacspeta.hu

www.youtube.com/lukacspeta 

A lemezmegjelenés után július végén a Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor haladó gitárkurzusai várnak Petára. 

Peta már hosszú évek óta segíti haladó gitárosainkat a hangszer rejtelmeinek megismerésében, s állandó tanára nem csak a táborunknak, de az Öröm a zene Iskolának is.

A gitárkurzus mellett Berkes Alex basszusgitár-, és Csongor Bálint ének kurzusára is lehet jelentkezni.

A táborról minden fontosat itt lehet megtalálni: http://www.instrumentweb.hu/gitartmania

A jelentkezésről pedig itt: http://www.instrumentweb.hu/20170219_jelentkezes

18425291_10155429383318319_2805120716307522210_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2712510443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása