Rozsdagyár

CHRIS CORNELL - 52 évesen elhunyt a Soundgarden frontembere

2017. május 18. - Kovenant

chris-cornell-645x366.jpg

52 éves korában váratlanul elhunyt Chris Cornell, az amerikai Soundgarden, majd később az Audioslave énekes/gitárosa. Az Associated Press hírügynökség közlése szerint mindezt Brian Bumbery, a rockzenész képviselője jelentette be.

Chris Cornell szerda este halt meg Detroitban, ahol éppen a Soundgarden észak-amerikai turnéja keretében lépett fel a Fox Theaterben. A haláleset teljesen váratlanul és hirtelen történt, Bumbery elmondása szerint a családot és Cornell feleségét sokként érte a hír. A család mindent megtesz annak érdekében, hogy az igazságügyi orvosszakértői vizsgálat tisztázhassa a halál okát és bekövetkezésének körülményeit, egyben magánéletük tiszteletben tartására kérte a sajtót. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2312513261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása