Rozsdagyár

TWISTER - Holnap a ShowBarlangban tartják a lemezbemutatót!

2017. május 19. - Felicium

tw_lemez_2017_facebook_event.jpg

A budapesti Twister zenekar a holnapi nap tartja hivatalos lemezbemutatóját. A csapat harmadik nagylemeze tavaly októberben jelent meg a Nail Records gondozásában, éppen úgy, ahogy két elődje is. Az est különlegessége lesz, hogy színpadra lép a Wisdomból ismert Kovács Gábor és Nagy Gábor, a volt Cool Head Klanos Koós Joci, Szadló Tomi a Flood in the Desertből, valamint egy régi Twisteres, Molnár Balázs is.

A zenekar 2011 - ben megjelent debütáló nagylemeze "az Ördög Lánya" címmel jött ki, és az akkori év "Debütáló nagylemezek" kategória harmadik helyén végzett. Két évre rá jött a folytatás , "Duplacsavar" címen, majd 2016 - ban, új tagokkal, Puskás Mátéval /Iron Maidnem/, és Fehér Zsolttal /Flood in the Desert/ megerősödött banda kijött az "Utak Nélkül" nagylemezzel, amihez legutóbb a ShowBarlangban készült egy új klip. Ezt a lemezt mutatják be május 20.-án, a Steroid, és a Noctis társaságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6012525675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása