Rozsdagyár

BLACK SEQUOIA - PREMIER: Blackmail From Life

2017. május 25. - Felicium

15776822_10211185841260215_8039188543333242366_o.jpg

Nálunk debütál a budapesti Black Sequoia legújabb dala (bővebben ITT írtunk róluk). Amióta 'G' az énekes ismét, ez a csapat első kiadott felvétele, melyhez rögtön készítettek egy szöveges videót, ami egyértelműsíti, és jobban belemélyed a szám történetébe. A Blackmail From Life egy későbbi nagylemez előfutára.

A csapat őszre tervezi első nagylemezének megjelenését, melyhez egy kisebb országjárásra is készülnek. Amellett, hogy több várost is meglátogatnak, nyáron még egy kisebb meglepetéssel is készülnek majd az album előtt. Egyértelműen látszik a zenekar irányváltása (melodic death metal kiszélesítése), így kíváncsian hallgattuk az új dalt és érdeklődtünk a történetéről.

Az új szerzeménnyel kapcsolatban az énekest, Lugosi Gergelyt kérdeztük:

bs_singlecover.jpgNálunk olyan dolgokon tépik emberek a szájukat, ami másnak meg se fordul a fejében, mert ezek mondvacsinált jóléti problémák. Máshol meg annyi a lényeg, hogy ne halj szomjan meg éhen. És totál nincs megbecsülve ez a helyzet, mert nem látjuk azt, hogy sokkal kisebb arányban van jelen ez az állapot, mint a tré.

Ez nem pózerkedés, hogy menjen mindenki megmenteni egy szír vagy egy afrikai gyereket, csak annyi hogy bakker, vegyünk vissza az arcunkból, örüljünk, hogy a mi seggünk alatt nincs háború meg éhínség és van vizünk, és reméljük, hogy minél tovább így marad.

Ha tudunk, akkor segítsünk ott, ahol van rá lehetőségünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7612536045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása