Rozsdagyár

THE TRUSTED ONE - Modern metal profizmussal | Hazai Reménységek #24

2017. június 01. - Felicium

18055914_1412684402122872_7058693325479531763_o.jpg

A The Trusted One a negyedik Hazai Reménységek est egyik fellépője lesz június 8-án, a ShowBarlangban. A csapat fő irányvonala a modern metal. Rendelkeznek már több videoklippel és kiadott dalokkal is. Jelenleg új számok megjelentetését tervezik. Mindenképp egy nagyon tehetséges zenekarról van szó, akik sosem ülnek a babérjaikon. Koncerteztek már országszerte és minden erejükkel azon vannak, hogy minél több ember megismerje őket.

Egy éve (még Felvidéki rockmagazin néven) készítettünk a csapattal egy nagyobb interjút, így abból minden további hasznos információt és érdekességet tudhattok meg róluk ITT!

2014-ben állt össze az ütőképes csapat. A zenekar önbevallása szerint olyan nagy elődök munkásságát tekinti zsinórmércének, mint a Pantera vagy a Rage Against the Machine. A banda 2016. március 5-én adta ki első kislemezét, amely a "Circle of Eternity" névre hallgat, jelenleg két videoklippel és két szövegvideóval rendelkeznek. A második Ep kislemezen dolgozik az együttes. Az elmúlt két évben több hazai és egy határontúli városban voltak élőben hallhatóak, többek között a Don Gatto-val közös bulikon.

https://www.facebook.com/thetrustedoneofficial

Június 8. - Hazai Reménységek 4. @ ShowBarlang | Budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4012555629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása