Rozsdagyár

ROCK AM RING - Terrorveszély miatt kiürítették a fesztivál helyszínét

2017. június 03. - Rock n roller

15390903_10154868523194880_8172265907724826508_n.jpg

A német rendőrség péntek este terrorveszély miatt kiürítette a Rock am Ring fesztivál helyszínét.

Jelentések szerint 80-90 ezer ember tartózkodott a fesztiválon péntek este, amikor a Rammstein lett volna az est headlinere. A rendőrség egy bejelentés alapján döntött úgy, hogy kiüríti a fesztiválterületet. A fesztiválozók nyugodtan vették tudomásul a bejelentést, és fegyelmezetten hagyták el a helyszínt. A szervezők még nem döntötték el, hogy a következő két napban folytatják-e a fesztivált.

UPDATE 1: A fesztivál a mai napon folytatódik. A péntekről elmaradt koncerteke pótlásáról nincs információ.

UPDATE 2: A német rendőrség előállított két embert azzal összefüggésben, hogy terrorfenyegetés miatt meg kellett szakítani péntek este a németországi Rock am Ring szabadtéri fesztivált. Mindketten a fesztiválszervezők alvállalkozói, és egy gyanús tárgyat csempésztek be a rendezvény helyszínére. Mindkettejüket kihallgatták, és egyes értesülések szerint legalább az egyiküket őrizetbe helyezték iszlamistákkal fenntartott állítólagos kapcsolata miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr112561085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása