Rozsdagyár

RÓMEÓ VÉRZIK - Átigazoltak a GrundRecordshoz

2017. június 18. - Felicium

romeo.jpg

A Rómeó Vérzik zenekar július 19-én megjelenő lemeze, amely az ÚJRATERVEZÉS címet viseli a budapesti GrundRecords gondozásában jelenik meg.  A kiadóváltásról Koppány így nyilatkozott:

“Igazából már az év elején tudtuk, hogy az új lemezt az eddigiektől eltérően nem az EDGE Records gondozására bízzuk. Több kiadóval is tárgyaltunk az év folyamán és GrundRecords munkatársainál találkoztunk azokkal az elképzelésekkel, amelyek reményeink szerint egy nagyobb löketet adnak a zenekarnak. Már a lemez címe is utal arra, hogy 2017-ben egy elég átgondolt, de magasabb fokozatú munka vette kezdetét a zenekarban. Ehhez a lendülethez kerestünk egy új partnert és találtuk meg a GrundRecordsnál.”

“Nagy élmény együtt dolgozni a zenekarral. Inspiráló a munkához való hozzáállásuk, a mi lelkesedésünk pedig rájuk van pozitív hatással. Ennek az öngerjesztő folyamatnak a végén remélem, sikerül közösen letennünk az asztalra a definitív Rómeó Vérzik albumot.” – fogalmazott röviden Bene Attila a GrundRecords képviseletében.

Június 19-én, hétfőn délben érkezik a zenekar legújabb klipje amely az új album a Nyár van végre! című dalára forgattak a srácok. A klip a langologitarok.blog.hu oldalon lesz látható először.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr812604265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása