Rozsdagyár

DÜRER KERT - Pop Punks Not Dead július 22-én

2017. július 10. - Felicium

2017_julius_22_szombat_durer_kert_kisterem_header.jpg

2017 Július 22. –én (szombat) a Dürer Kert kistermében 5 kiváló, hazai punk-rock reménység ad koncertet a nagyérdeműnek. A koncert a Pop Punks Not Dead elnevezésre hallgat de ez ne tévesszen meg senkit! A pop punkosabb dalok, dallamok és előadók mellett felcsendülnek a klasszikus punk-rock és rock and roll sémák is. Nem egy kifejezett californiai, amerikai pités bulira invitálunk most benneteket, inkább egy amolyan hazai underground összefogásra, egy igazi közép-európai punk rock bulira.

Az este egyik fő fellépője a nemrégiben vadonatúj lemezzel jelentkezett Helo Zep! Zenekar, akik turnéztak korábban a Kowalsky Meg A Vega, a Tankcsapda, az Alvin És A Mókusok és sok másik neves, hazai zenekar társaságában. Miután hívatlanul csak úgy besétáltak a Rádió Rock stúdiójába játszani egyet és a múlt havi HammerWorld mellékleteként országosan elérhetővé tették Fény A Sötétben című 2017 –es lemezüket, egyre inkább ível felfele a banda pályája. A Zep! 23:00 –kor kezd majd.

A buli másik headliner csapata, az immáron több mint húsz éve a pályát taposó Bankrupt zenekar. A hazai underground punk-rock szcéna kultikus alakjainak pályájuk során már olyan arcokkal oszthatták meg a színpadokat mint Marky Ramone vagy a Toy Dolls. A Bankrupt mindig törekedett a változatosságra, ezért más műfajokból (Surf, indie, garázsrock, psychobilly stb.) is merítettek, hogy új színeket vigyenek a zenéjükbe. 2014-15 során három olyan számot vettek fel Tövisházi Ambrus segítségével, amelyek már távolabb esnek a megszokott punk rock stílusuktól. Ezek most a 2016 márciusában megjelent, Kívülállók című új nagylemezüket színesítik a Somogyvári Dániellel felvett 7 punkosabb sláger mellett. A Kívülállók már a zenekar 4. nagylemeze, és az albumok mellett 4 EP-t is megjelentettek már. A 2011-es Rewound EP címadó dala a Petőfi Rádióban, a szám magyar változatának (Retro) klipje pedig a magyar MTV-n ment rotációban. Emellett több újabb szám (Lee Marvin, Világvége Disco, Háború és béke, Gazdagok és szépek) a mai napig hallható vidéki rádiók (Nap Rádió, Forrás Rádió, Rádió Eger) műsorán. A Bankrupt 22:00 –kor csap majd a húrok közé!

Az este további vendég fellépői a kapuvári Február 30 zenekar és a két fővárosi punk-rock csapat, az Infected Infinity és a Say Hey!

Mindenkit várunk sok szeretettel 2017 Július 22. –én (szombat) a Dürer Kert kistermébe!

Bővebb információk itt, a facebook eseményen belül:
www.facebook.com/events/1448532831878116/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9812654991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása