Rozsdagyár

HALÁSZ-ROCK FESZTIVÁL - Akela, Alcohol és sokan mások augusztus 19-én

2017. július 20. - Felicium

halaszrockfekvo.jpg

Első alkalommal kerül megrendezésre a Halász-Rock Fesztivál. Tavasszal, a SkalaZoo Víz névre keresztelt turnén az ország több városában bulizhattak a rajongók az Akela és az Alcohol zenekarok koncertjére, augusztus 19-én pedig Halásztelken, egy ingyenes fesztivál keretein belül nézhetitek és hallgathatjátok meg a két bandát, és vendégeiket.

A két csapat koncertjét felvezeti majd a Horizont, a helyi Fisherman Winters, a budapesti Summertime, ők épp az első nagylemezükön dolgoznak és nemrégiben a Petőfi TV-ben is vendégeskedtek, a szintén budapesti Lazy Twins, a gödöllői Helo Zep! , akiknek a lemezét a júniusi HammerWorld Magazin extra CD mellékleteként is megtalálhattátok, és a Patriots Rock Band, akik már második éve rendszeres vendégei az Alcohol koncerteknek.

Este 7 óra után pedig jön az Alcohol és az Akela. A rendezvényre a belépés ingyenes! A fesztivál helyszíne a halásztelki Németh Ferenc Sportcentrum, az Ősz utca 2. szám alatt. Facebook esemény ITT.

Részletes program és zenekari linkek:

14:30 Horizont
15:00 Fisherman Winters
15:45 Summertime
16:30 Lazy Twins
17:15 Helo Zep!
18:15 Patriots Rock Band
19:15 Alcohol
20:30 Akela

https://www.facebook.com/Fisherman-Winters-1279283308804301/
https://www.facebook.com/summertimepunk/
https://www.facebook.com/helozep/
https://www.facebook.com/PatriotsRockBand/
https://www.facebook.com/Alcoholzenekar/
https://www.facebook.com/AkelaJungleBook/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1012674419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása