Rozsdagyár

CHESTER BENNINGTON - Öngyilkos lett a Linkin Park énekese

2017. július 21. - Rock n roller

chester-linkin-park.jpgÚjabb megdöbbentő halálhírt kaptunk. A Linkin Park 41 éve énekese, Chester Bennington, Los Angeles-i otthonában tegnap felakasztotta magát.

Bennington jó kapcsolatot ápolt Chris Cornellel, a Soundgarden, és az Audioslave egykori énekesével, aki nemrég szintén önkezüleg vetett véget az életének, és pont tegnap lett volna az 53. születésnapja.

Az énekes régóta küzdött depresszióval, amiért gyerekként szexuálisan zaklatták. Súlyos alkohol, és drogproblémái voltak. Két feleségétől, hat gyermeket hagyott maga után.

A Linkin Park pont egy nappal Bennington halála előtt jött ki legújabb klipjével, a Talking To Myselfel. A klipet a zenekar európai turnéja során forgatták, ami érintette Magyarországot is. A nu metal zenekarnak az idei Volt fesztiválon való fellépése volt az első magyarországi koncertje. A turné július 6-án ért véget, és 27-én folytatódott volna Amerikában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5612678341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása