Rozsdagyár

DÜRER KERT - Országos Gothic Találkozó 2017

2017. július 24. - Felicium

ogt_small.png

Idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Országos Gothic Találkozó. Augusztus 19-én, Budapesten, a Dürer Kert falai között gyűlik össze a hazai dark és goth szubkultúra apraja-nagyja, hogy összehozza a rajongókat, valamint betekintést nyújtson a „laikusok” számára is.

A 2014. óta évente megrendezett találkozó a kezdeti szerény összejövetelekből 2016-ra egy egész napos multikulturális fesztivállá nőtte ki magát. Az idei évben 11 fellépővel, kézműves- és alkotói vásárral, kiállítással, külön rock/metal és electro termekkel, és persze hamisítatlan OGT hangulattal vár mindenkit a nyár legsötétebb fesztiválja. 

A fellépők között ott lesz a vadonatúj felállással itt debütáló De Facto zenekar, a társ-szubkultúrából importált gőzbetyár Lies Of The Machine és a moszkvai fellépésről nemrég hazaért Lazerpunk!

lies_of_the_machine.jpg

A modernkori OGT célja, hogy minden résztvevő az egy olyan élménnyel gazdagodjon, ami erősíti benne a szubkultúrához való tartozását, kitekintést ad más rokon irányzatok felé is, valamint lehetőséget ad a szubkultúrán kívüli érdeklődők számára, hogy egy kicsit belekóstoljanak a goth közösség életébe.

Fellépők teljes listája:
★ De Facto ★ Lazerpunk ★ Lies Of The Machine ★
★ Leecher ★ Zizzy Vision ★ Feuer Frei ★
★ Schyzzo ★ Half Past Dark ★ The Parameters ★
★ BOY project ★ Deadline Industries 

OGT oldala: https://www.facebook.com/ogtfest/?fref=ts
OGT 2017 esemény: https://www.facebook.com/events/1428054083913756/?fref=ts

Dátum: 2017.08.19.
Helyszín: Dürer Kert

Jegyek:
TIXA Early Bird (100db) + ajándék lemez  1000,- FT
TIXA Elővétel + ajándék lemez  1500,- FT 
A helyszínen  1500 FT

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8812685629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása