Rozsdagyár

SENSUS - Friss klip: Kettőből egy

2017. augusztus 30. - Felicium

sensus_foto.jpg

A Sensus zenekar negyedik videója augusztus 24-én jelent meg, címe: Kettőből egy. A klipet a debreceni Reindeer Cinema csapata készítette, a zenekar énekesének, Répási Renátó forgatókönyve alapján.

A klip egyik főszereplője is a zenekar frontembere, a másik pedig Lajtos Linda, a Modern Tánc – Játék Stúdió kiváló táncosa, aki a tánc koreografálásában is részt vett.

Az új dal érdekessége, hogy szövege nagyjából egy időben született a legelső klipes dalunk, a Keringő (a nulláig és vissza) dalszövegével. Ugyan nem egymás következetes folytatásai, de hasonló témát boncolnak, nevezetesen az emberi játszmákat.

Hogyan tulajdonítunk a másik tetteinek hamis okokat, hogy vádaskodunk a nehéz időszakokban és milyen szerepeket veszünk fel, melyek összességében az adott emberi kapcsolat romlásáért vagy teljes átalakulásért felelősek.

A két főszereplő tánca és játéka is ezt szerette volna kifejezni. A két szereplő nem tudja egymást elengedni, hiszen marakodásuk és egymással való játszmáik már lételemük és magát a rendszert tartják életben, melynek maguk is részei.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4912790606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása