Rozsdagyár

AIRBOURNE - Új dal a budapesti koncert előtt megjelenő kiadványról

2017. augusztus 31. - Rock n roller

airba545.jpgOktóber 29-én a Barba Negra Music Clubban ad koncertet az Airbourne, de előtte megjelentetnek egy új kiadványt, amiről most meghallgathatjuk a Money című dalt.

A legjobb ausztrál rock hagyományokat követő zenekar új ritmusgitárossal, a David Roads helyét átvevő Harri "The Riff Doctor" Harrisonnal érkezik hazánkba, aki az ausztrál vintage rocker Palace Of The Kingben még Matt Harrison néven néven muzsikált. Roads önként távozott a zenekarból, hogy a családi vállalkozásra tudja fordítani minden energiáját. A 2003-ban megalakult Airbourne soraiban ez volt az első tagcsere.

Az O’Keefe tesók nevével fémjelzett banda, az új gitáros mellett a tavaly megjelent Breakin’ Outta Hell című lemezét is bemutatja nekünk. Sőt a pesti koncert előtt fog kijönni egy új kiadványuk, a The Diamond Cuts Collectors Box Set, amely az első három Airbourne lemez (Runnin' Wild, No Guts, No Glory és Black Dog Barking) mellett egy Diamond Cuts - The B-Sides válogatást is tartalmaz, két korábban ki nem adott dallal (Money és Heavy Weight Lover), valamint egy bónusz DVD-t egy új bandás dokumentumfilmmel (It's All For Rock N’ Roll). A Money című dalt máris meghallgathatjuk!

"Három évvel a teltházas A38-as koncert után, valamint a tavalyi Rockmaratont követően ezúttal a Barba Negra színpadára tér vissza új lemezével az ausztrál hard rock nagyágyú, az Airbourne! A Breakin’ Outta Hell pokolnál is hangosabb dalai a megszokott klasszikusokkal együtt garantáltan az ősz egyik legjobb hangulatú klubkoncertjével ajándékozzák majd meg a műfaj hazai szerelmeseit.

Az O’Keefe testvérek elmúlt 15 éve maga a sikersztori, hiszen bebizonyította, hogy egy zenekar azzal, hogy jobbnál-jobb dalokat ír, és tisztában van azzal, hogy a közönségének köszönhet mindent, másodvirágzást biztosított a feltörekvő hard rock és vintage rock zenekaroknak is. Az persze mindig is kétségtelen volt, hogy az Airbourne nemcsak tisztában van saját gyökereivel, hanem büszkén saját formájára is alakítja azt – nevezetesen az AC/DC hagyatékát, és a hetvenes-nyolcvanas évek önfeledt, szabad rockzenei lázadását –, de a legszebb ebben mégis csak az, hogy a zenekar megtalálta a saját hangját, és lemezről-lemezre mindig tudott újat adni a rajongóinak. A világ különféle arénáiba és konzoljátékaiba egyaránt beköltöző zenekar új albuma, a Breakin’ Outta Hell minden értelemben egy új fejezetet nyit a zenekar életében, hiszen a Spinefarmhoz átszerződő zenekar a brit és ausztrál eladási listákat is letarolta, és az első lemezbemutató turnét követően David Roads helyére érkezett Harri Harrison (Palace of the King) mindenképp friss vérkeringést hoz be az amúgy is állandóan pörgő zenekarba, és a zenekar közeli barátjából új gitárossá előlépő tag biztosan megtalálta már a helyét az Airbourne erőművében.

Erről október 29-én, vasárnap a hazai rajongók is megbizonyosodnak majd, mikor az ausztrál zenekar a Barba Negra Music Hall színpadára tér vissza, az A38 Hajó szervezésében, hogy klubhangulatban is megmutathassa legújabb lemezének legerősebb slágereit – és a korábbi ováció alapján joggal számítunk arra, hogy teltház üvölti majd a Runnin’ Wildot és a Stand Up for Rock ’n’ Rollt is!

Jegyár: 5900 Ft, elővételben: 4900 Ft. A koncertre korlátozott számú early bird jegy is kapható, 4200 forintos áron, a készlet erejéig. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón."

A koncert Facebook eseménye:

https://www.facebook.com/events/1713412398951106

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8912794444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása