Rozsdagyár

DÜRER KERT - Évnyitó punk és rock mulatság

2017. augusztus 31. - Felicium

durer0908.jpg

A fesztiválszezon és a nyár végeztével a zenészek és a rajongók számára is megkezdődik a klubszezon. Szeptember 8-án, a Dürer kistermében várnak mindenkit, aki szereti a minőségi rock’n’rollt. A négy fellépő zenekart mindösszesen 500 forintért lehet majd megnézni és meghallgatni, és akkor nézzük kik is ők. (Esemény: ITT!)

A budapesti Summertime zenekar a pop-punkban utazik, a saját dalok mellett szerepel a repertoárjukban a Green Day és a Ramones is. Idén több fesztiválon is talákozhattatok velük, ősszel pedig a Junkies vendégzenekara lesz a csapat.

A sződligeti Steroid a hardrock és a metal elemeit ötvözi amolyan steroidos tuninggal. A csapat két saját kiadású albummal rendelkezik, találkozhattatok már velük a Pokolgép vendégeként, és rendszeres fellépők a Zorall Sörolimpián is.

A budapesti Bang Bang utolsó hanganyaga a Rideg hely 2015-ben látott napvilágot, és a rock’n’roller csapat egy jó kis mozit is készített az album egyik dalára.

A Budapestről és Gödről származó TILT 2013 óta létezik, magukat garázs rock bandaként aposztrofálják és céluk, hogy a lendületes, rákenroll muzsikájukkal megmozgassák az embereket a színpad előtt.

A zenekarok muzsikájába alább bele is hallgathattok, az eseményhez pedig itt tudtok csatlakozni:

https://www.facebook.com/summertimepunk/
https://www.facebook.com/Steroidrock/
https://www.facebook.com/bangbangzenekar.hu/
https://www.facebook.com/tiltzenekar/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr212793636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása