Rozsdagyár

MAD MAN'S CREW - Megjelent az első nagylemez: Riot Without Weapons

2017. szeptember 12. - Felicium

mmc_borito_rgb_2000x2000.png

Megjelent a veszprémi Mad Man's Crew első nagylemeze "Riot Without Weapons" címmel. A csapat az ír punk-rockos vonalat képviseli, ami adja magát, hogy tartalmaz harmónikát, sípot és trombitát is. Nézzük meg, hogy jutott el a csapat eddig a mérföldkőig.

2015 őszén adta első koncertjét a veszprémi punk-rock zenét játszó Mad Man’s Crew, most pedig két évvel, tucatnyi fellépéssel és több ezer levezetett kilométerrel később megérkezett a banda első nagylemeze a "Riot Without Weapons". Az albumon szereplő 11 dal lényegében egy összefüggő történetet mesél el, melynek fiktív főhőse lépésről lépésre, dalról dalra tanulja meg, hogyan küzdjön meg az élet nehézségeivel és lépjen túl azokon.

Az első szám pozitív hangvételét, mely még a szülőktől tanult életbölcsességekről és a félelmek leküzdéséről szól, hideg zuhanyként követi a második dal, mely a csalódás és a szerelmi bánat témáját dolgozza fel. Olyasmi ez, amit már mindannyian átélhettünk. Ezt követően hősünk rövid ideig az alkoholban keres vigaszt, majd elkezdi újra építeni önmagát. Ismét csak olyasmi ez, amit már többen átélhettünk. Bár a storyline kitalált, és már csak a stúdiófelvételek elkészülte után állt össze, akár még valóságos is lehet, hisz a dalok mind a zenekartagok saját tapasztalatai alapján születtek. Ahogy ők fogalmaztak "Arról írunk, ami körülvesz minket, ami meghatározza a hétköznapjainkat, az életünket. Arról, amilyennek látjuk a világot, vagy látni szeretnénk. Bizonyos értelemben minden dal a saját valóságunk része, ami a tényleges valóságra reflektál."

19441759_1372203899484019_3353216700609144702_o.jpg
A valóságban pedig egyre sűrűbben telnek a zenekar napjai. Tavasszal bejárták az országot, többek között olyan zenekarok társaságában léphettek fel, mint az Aurora, a Gypo Circus vagy a Hétköznapi Csalódások. A nyár nagy részét pedig az album elkészítésével töltötték. Most pedig, hogy készen van a nagy mű, az alkotók nem dőlnek hátra pihenni. Már most dolgoznak a következő lemezükön, amiből, ha minden jól megy, a jövő év első hónapjaiban hallhatunk is egy kis ízelítőt. Mindez annak köszönhető, hogy az idén tízedik alkalommal megrendezett Zorall Sörolimpia keretében megtartott Pulzus tehetségkutatón a Crew többek között egy három számos demóanyag elkészítésének lehetőségét is megnyerte. Mielőtt azonban nekiállhatnának az új anyagok felvételének, még hosszú utat kell megtenniük. Szó szerint. Hiszen jövő héten indul útjára a banda lemezbemutató turnéja, a Tour Without Weapons. Levente, a zenekar énekese elmondta, eddig számára a legnagyobb meglepetés az volt, amikor a színpadról látta, hogy a közönségből páran vele együtt éneklik a dalokat. Reméli, a lemez megjelenése után egyre többen csatlakoznak majd a kórushoz. Ha kedvet kaptál, itt tudod meghallgatni a Mad Man's Crew albumát: Spotify, Deezer.

18121715_806089196220178_4956358380379636326_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr612823738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása