Rozsdagyár

MARILYN MANSON - Októberben jön az új album, itt az első dal

2017. szeptember 16. - Rock n roller

marilyn_manson_2017_tour_1000-920x603.jpgMarilyn Manson két éve dolgozik az új lemezen, ami október 6-án jelenik meg. A We Know Where You Fucking Live című dalhoz már klip is készült.

Manson eredetileg a tavalyi évre, majd idén Valentin napra tervezte az akkor még Say10 munkacímmel futott új lemez megjelenését. Az eddigi terveket nem sikerült tartani, a héten azonban egy rádióinterjúban bejelentette, a végül Heaven Upside Down címmel megjelenő album hivatalos megjelenés dátumát, a lemez október 6-án kerül forgalomba.

A rádióműsorban lejátszották az album egyik dalát, a We Know Where You Fucking Live-ot is, amihez azóta klip is készült.

Az énekes és zenekara nyáron a Budapest Parkban is fellépett, nemsokkal édesapja halála után.Ha valaki úja szeretné élőben megcsodálni a produkciót, vagy éppen legutóbb lemaradt róla, és pótolni szeretné az elmaradását, november 20-án Bécsben tekintheti meg a shockrock produkciót.

A lemez dallistája:

1. Revelation #12
2. Tattooed In Reverse
3. We Know Where You Fucking Live
4. SAY10
5. KILL4ME
6. Saturnalia
7. JE$U$ CRI$I$
8. Blood Honey
9. Heaven Upside Down
10. Threats of Romance

hud.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5812868936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása