Rozsdagyár

HARLEY-DAVIDSON - Vasparipák veszik be a Kincsem Parkot

2017. október 03. - Felicium

04_2.jpg

Több mint 30 tonnát nyomó, lóerőtől duzzadó vaslovas csapat veszi az irányt a Kincsem Park felé a hétvégén. Ne lepődj meg, ha szombaton belefutsz a látványos és legfőképpen dobhártyát bizsergető motoros felvonulásba Budapesten. De kik ők és mire készülnek? (Esemény ITT!)

A motorozás és a szabadság szerelmesei ők, az úgynevezett szelíd motorosok, akik minden évben azzal zárják a motoros szezont, hogy nyeregbe pattannak és még egy utolsó, közös felvonulásra indulnak. Kicsit olyanok ők, mint a 3 muskétás (bár létszámuk több száz tagot kóstál), jelmondatuk is a lovagkort idézi: All for Freedom, Freedom for All!

A közös szenvedély, és a Harley-Davidson márka iránt érzett vonzalom forrasztja egybe a közösség tagjait, akik a csapatszellem és a móka mellett felvonulásukkal egy nemes ügyre is fel kívánják hívni a figyelmet. Az erőszakmentességet, mint nemes célt tűzik ki vasparipájuk láthatatlan lobogóira.

A Harley-family Budapest utcáin végigdübörögve veszi be szombat délután a Kincsem Parkot, hogy az Oktoberfest Budapesten vidám összejövetellel búcsúztassák el a 2017-es motoros szezont. A Szezonzáró ünnepségre minden motorost szeretettel várnak - találkozó október 7-én 10 órától a Harley-Davidson Budapest Bázisán  - mert mindenkiben van egy kis Harley….!

01_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9512923815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása