Rozsdagyár

PENNHURST - Szombaton Szolnok, 2018-ban nagylemez

2017. október 04. - Felicium

koncertek_portaloknak.jpg

A Budapesti illetőségű Pennhurst tagjai, az eddigieknél hosszabb időre szabadulhatnak ki a zárt osztály falai közül! Ennek nyomós oka van... A Srácok nekiláttak első nagylemezük dalainak írásához, ami várhatóan 2018. nyarán fog napvilágot látni! A készülő anyag kapcsán a csapat csak ennyit árult el: 

" Olyan lemez van készülőben melynek zenei stílusa és felfogása, kis hazánk egyébként igen színes zenei palettájáról teljesen hiányzik " 
A dalok írása mellett a zenekar a koncerteket sem fogja hanyagolni, több ízben fognak zúzni a Cadaveres zenekarral és a Leander Kills -vel is! A legközelebbi terápiás kezelés 2017.10.07 -én lesz Szolnokon a Váróteremben! A koncert facebook eseménye itt található.

Ingyen dalletöltés itt: http://www.musicpennhurstband.com/
              http://www.pennhurstband.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4712924339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása