Rozsdagyár

END OF PARADISE - Október 20-án megjelenik az új album: A Kiválasztott

2017. október 06. - Felicium

eopfront.jpg

Október 20-án, a Nail Records gondozásában jelenik meg a következő End of Paradise album, "A kiválasztott". Akik nyomon követik a zenekart, azok két új nótát már el is csíphettek az új lemezről.

Az Ahogy megíratott néhány napja került fel a zenekar Youtube csatornájára, a Gladiátor című dal pedig a Rádió Rock Magyarország, Magyar Hangok című műsorában debütált szintén a napokban.

Október 8-án, azaz most vasárnap érkezik a harmadik nóta, az Árral szemben, és akik a hallottak alapján szeretnék bebiztosítani maguknak a székesfehérvári, klasszikus heavy metal vonalon mozgó End of Paradise lemezét, és szeretnének exkluzív zenekari relikviákkal is gazdagodni, a következő lehetőségek közül választhatnak:

Dedikált CD + End of Paradise passtartó birtokosai lehetnek 2000 forint + postaköltségért, vagy Dedikált CD + passtartó + limitált példányszámú End of Paradise póló lehet az előrendelőké 4000 forint + postaköltségért.

Az előrendeléseket a zenekar weboldalán lehet leadni, a pólóméret és a szállítási módok kiválasztásával: http://www.endofparadise.hu/

Az október 20-i megjelenést követően, másnap, a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben kerül sor a lemezbemutató koncertre, ahol is a lemezek már fizikai formátumban is elérhetőek lesznek.

Zenekari Facebook: https://www.facebook.com/endofparadise/
Zenekari Web: http://www.endofparadise.hu/
Zenekari Youtube: https://www.youtube.com/user/endofparadisemusic
A lemezbemutató Facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/276592946149753/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9812930449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása