Rozsdagyár

MARCO MENDOZA - A rocklegenda ismét Budapesten!

Az éppen új szólóalbumán dolgozó rocklegenda őszi turnéja során Budapestre is ellátogat triójával

2017. október 07. - Felicium

marco_promo_2.jpg

Marco Mendoza nemrég még a The Dead Daisies kötelékében járt Budapesten, hogy az év rockbulijával ajándékozzák meg a hazai közönséget, de hamarosan szólóprojektjével is ellátogat hozzánk. Műsorában felbukkan majd egy-egy Neal Schon, Ted Nugent, Thin Lizzy és talán még egy The Dead Daisies dal is, de a feldolgozások mellett saját szerzeményeit is szeretné bemutatni Marco Mendoza.

A The Dead Daisies energiabombája, a Whitesnake, Thin Lizzy, Ted Nugent, Blue Murder zenekarok legendás basszerosa október 13-án tér vissza Budapestre triójával, hogy készülő új albumáról is ízelítővel szolgáljon a BackStage Pub színpadán. A doboknál John Macaluso (Yngwie J. Malmsteen, Ark, TNT), míg gitáron Michael McCrystal (Tygers of Pan Tang) lesz látható Marco oldalán.

Jegyek kaphatók a TIXA.HU online rendszerében és személyesen a helyszínen. Early bird jegyek a készlet erejéig (szeptember 30-ig) 3200 Ft, októberben és a koncert napján 3900 Ft. További részletek a koncert Facebook oldalán.

A helyszín kapacitása (~150 fő) miatt is érdemes időben beszerezni a jegyeket!

Marco Mendoza - basszusgitár, ének
Michael McCrystal - gitár
John Macaluso - dob

www.marcomendoza.com

 

MARCO MENDOZA BAND (USA)
2017. október 13., péntek - 21:00

 

Az este menetrendje:

19:30 – Kapunyitás

21:00 – Marco Mendoza Band

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8912935751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása