Rozsdagyár

MELT BANANA - 7 év után visszatérnek Magyarországra

2017. október 08. - Felicium
mxbxwebflyer2017_1600x900.jpg
A Cudi Purci és a Tukker Booking nem akármilyen bulit hoz el nektek, hiszen Október 11-én újból hazánkba látogat a zseniális Melt BananaLegutoljára 7 éve jártak nálunk az A38-on, ahol még teljes zenekarként álltak színpadra.

2013 óta viszont csak ketten (Yasuko Onuki: ének; Ichirou Agata: gitár, effektek) tagjai a bandának. A kortárs extrém zene megkerülhetetlen nevéről beszélünk, akik Mike Pattonnal is zenéltek már együtt és a turnépartnereik között nem kisebb nevek szerepelnek, mint Zeni Geva, Mr. Bungle, vagy Lue Reed!

A japán kult banda legutóbbi teljes hosszúságú anyaga 2013-ban jelent meg „Fetch” néven (utána két split is kijött tőlük, többek között a Napalm Death-tel!), amivel egy új dimenziót nyitottak meg az extrém zenén belül. A Noise rock, a Pop, a New wave és a Pszichedelikus zenék olyan ötvözete zúdul ránk hihetetlen agyas riffek, dalok társaságában, hogy az a tény már csak egy kis plusz kegyelemdöfés, hogy a hardcore és a punk vehemenciájával adják elő mindezt a zenei eklektikát.
melt-banana_photo4.jpg
Az estét egy szintén agyas zenével operáló, matekos duó fogja nyitni Finnországból, akik a Nyos névre hallgatnak (őket is láthattátok korábban Budapesten). A koncertjük programját többnyire a nem rég megjelent új lemezük számai fogják kitenni, amit egy iszonyat energikus előadásmód formájában fognak tálalni.
 
Ez az este szintén a Desszert Feszt programsorozat részeként van számon tartva!
 
Jegyek: 2.900 ft maximum október 7-ig // 50-50 db a Waveben és a CD Pincében, utána és a helyszínen 3.900 ft
 
Esemény:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr312939583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása