Rozsdagyár

LAY - Péntek 13-án Fehérváron, másnap pedig Budapesten hangzik el a Hamis Demokrácia!

2017. október 12. - Felicium

dsc02220_kicsi.jpg

Kevesebb mint egy hete mutatta be legújabb dalát és egyben első videoklipjét az Őcsény központú metal csapat. A hibrid/modern metal keveréket játszó LAY országos turnéja keretében ezen a hétvégén két városba is ellátogat. Péntek 13-án első ízben veszik be a fehérvári Nyolcas Műhely színpadát, míg szombaton pedig Budapest egyik legújabb és legfelkapottabb klubjában, a belvárosi Robotban játszák el a Fake Democracy-t , valamint rengeteg új és régi dalt.

A csapat első klipje néhány nap alatt átlépte az 1000 megtekintést és felkerült a Hardcore Worldwide youtube csatornájára is, ahol szintén csupa pozitív visszajelzést kaptak. A következő két nap velük tart majd két budapesti csapat is, akik közül a Gone with the Wind metalcoreban, a Black Sequoia pedig core-al vegyített melodic death metalban utazik. Utóbbi csapat ezen a két bulin mutatja be legújabb dobosád, Bíró Adorjánt (Sorrow is a Sage). A fehérvári bulin pedig negyedik zenekarként az Eclipse of the Sun képviseli a helyi erőt.

PÉNTEK - NYOLCAS MŰHELY /SZÉKESFEHÉRVÁR/

BLACK AUTUMN TOUR 3. állomás
20:00 Gone With The Wind
21:00 LAY
22:00 Eclipse of the Sun
23:00 Black Sequoia

RÉSZLETEK
Cím: Székesfehérvár, Horvát István u. (GP kút mögött)
Kapunyitás: 19:00 | Kezdés: 20:00
Zenekari támogatás: 800 ft

MEGKÖZELÍTÉS (Segítség)
Székesfehérvár, Horvát István u. (GP kút mögött) 
Térkép: http://goo.gl/SJkc0I

SZOMBAT - ROBOT /BUDAPEST/

BLACK AUTUMN TOUR 4. állomás
20:00 Gone With The Wind
21:00 LAY
22:00 Black Sequoia

Kapunyitás:
Kezdés: 20:00
Zenekari támogatás: 500 ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7512956771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása