Rozsdagyár

OPEN ROAD FEST - Kevesebb mint 24 óra alatt elfogyott az első adag jegy!

Fénysebességgel száguld az Open Road Fest jegyelővétel

2017. október 13. - Felicium

orf_01.jpg

Haverok, buli, rock and roll és persze a szemet gyönyörködtető motorcsodák – 4 nap adrenalinnal átitatott szabadság a Balaton partján. Az öreg motorosnak számító, immáron 19. alkalommal megrendezésre kerülő Harley-Davidson Open Road Fest super early bird jegyakciója alaposan beizzította a kedélyeket. A limitált jegyeket kevesebb, mint 24 óra alatt elkapkodták. Úgy néz ki, hogy az emberek már most ki vannak éhezve az alsóörsi ’ereszd el a hajam’ bulira…

Akik lemaradtak volna, azok se búsuljanak, mert a fesztivál egyből piacra dobta a 2. akciós jegykontingenst is, a limitált early bird hetijegyeket, amelyeket ráadásul tavalyi áron, mindössze 17 000 Ft-ért lehet megvásárolni.

Jegyvásárlás: http://www.openroadfest.hu/product/early-bird-jegy-2/

A szervezők azt is elárulták, hogy a jegyek mellett a fesztiválszállások is rohamosan fogynak. Nem bocsátkoznánk látnoki víziókba, de talán nem lövünk nagyon mellé, ha azt jósoljuk, hogy erős buli lesz 2018. június 6. és 10. között Alsóörsön.

orf_02_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2012966665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása