Rozsdagyár

LIFEHACK - Új tagok és év végi koncertek

2017. október 19. - Rock n roller

betegseg-miatt-kellett-lemondani-karai-anna-turnejanak-fellepeseit-09210947_1.jpg

Az interneten keresztül mutatták be az új Lifehack tagokat.

Karai Anna nemcsak az egyik legszebb magyar énekesnő, de nagyszerű énekes, és egyre sikeresebb énektanár is. Bár már korábban is több zenekarban megfordult, a nagyközönség 2012-ben, a Voice televíziós tehetségkutatóban ismerte meg a screamelve (is) éneklő lányt. Tarcsai Ádám dobos is a műsor után kereste meg Annát, azzal a céllal, hogy együtt alapítsanak zenekart.

Ezután alakult meg a Karai Anna és zenekara formáció. Három EP, és a Kovács Áronnal közösen elénekelt Szuperhős lettem című dal, valamint számos tévés, és rádiós szereplés után 2016. augusztus 3-án, a Rádió Rock stúdiójában jelentették be a zenekar átalakulását. Innentől új koncepcióval, Lifehack néven működött tovább a formáció.

2016 végén jelent meg első lemezük, "Lifehack" címmel. Idén azonban kivált a zenekarból Schliszer Soma gitáros, aki több más produkcióban is részt vesz (pl. Marge és AWS), ezek mellett pedig nem tudta tovább vállalni a Lifehackben való zenélést. És távozott Nagy Zoli basszusgitáros is.

Mostanra sikerült pótolni a távozó tagokat, akiket a zenekar próbatermében készült Live session videóban mutattak be. Az új gitáros Lakatos Dávid lett, aki Ádám kollégája az Ellátótérben, ahol gitároktatóként dolgozik. A basszeros pedig Sturcz Kristóf, a Basket Case nevű Green Day tribute zenekarból.

Annákénak az év végéig legalább öt koncertjük lesz az új formációval. Október 21-én Nyíregyházán, a Club Hollywoodban lépnek színpadra, a Pán Péter vendégeként, a Kell Egy Még társaságában. Október 31-én a Kuplungban rendezendő Marvel Halloweenen lépnek fel. November 4-én a Summertime és a Lay társaságában látogatnak Kecskemétre, a Kilele Music Caféba. Majd november 24-én, a már szinte szokásosnak nevezhető veszprémi akusztikus koncert következik, a Grand Canyonban. Végül november 24-én újra Budapesten, a Dürer színpadán láthatjuk a talán legígéretesebb három fiatal, magyar rockzenekart, a LIfehacket, a Rocken Dogs-t, és a Helo Zepet.

Nem kizárt, hogy még idén is alakul pár koncert, az év végéig. Jövő tavasszal pedig egy nagyobb szabású turnéval jelentkeznek.

A zenekar Facebook oldala: https://www.facebook.com/lifehackzenekar/

Év végi koncert dátumok:

10.21. Nyíregyháza – Club Hollywood

10.31. Budapest – Kuplung | Marvel Halloween

11.04. Kecskemét – Kilele Music

11.23. Veszprém – Grand Canyon (Akusztik)

11.24. Budapest – Dürer Kert

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3613028962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása