Rozsdagyár

SEPULTURA - Februárban az Obscura, a Goatwhore és a Fits For An Autopsy társaságában Budapesten!

2017. október 21. - Kovenant

promo.jpg

Idei, Kreatorral közös masszív turnéja és megannyi fesztivál bulija után jövőre sem tétlenkedik a Sepultura legénysége: egy óriási buli keretei között jönnek el ismét Magyarországra!

Az új Sepultura album "Machine Messiah" címmel január 13-án jelent meg. A társadalmunk robotizációja inspirálta az új lemezt, amelyen producerként a Sepultura mellett Jens Bogren (Opeth, Soilwork, Katatonia, Amon Amarth stb.) dolgozott (lemezkritikánkat ITT olvashatod).

"A Machine Messiah albummal kapcsolatban mindennel nagyon elégedett vagyok - mondja a Sepultura gitárosa, Andreas Kisser. - Ez egy Sepultura lemez, de egy új irányt jelent, egy új intenzitást, egy új zenei kihívást, egy előrelépést! Alig várom, hogy megmutassuk a világnak!"

Nos, erre már nem is kell olyan sokat várni, hiszen a zenekar a jövő év elején ismét útnak indul, ráadásul a 2018-as Machine Messiah turnénak budapesti állomása is lesz: február 25-én a BARBA NEGRA színpadát darálják le a brazilok.

A turné - így a budapesti buli - állandó vendégei a progos, technikás death metalt játszó német Obscura, az Acid Bath egykori riffmestereként és a Crowbar ex-gitárosaként ismert Sammy Pierre Duet és a Soilent Greenből ismert L. Ben Falgoust II énekes vezette New Orleans-i extrém metal brigád, a Goatwhore és az amerikai deathcore fogat, a Fit For An Autopsy lesznek. A koncert Facebook-eseményét ITT találod.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3513047088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása