Rozsdagyár

THE BLUEBAY FOXES - Megjelent az első kislemez Waste címmel

2017. október 24. - Felicium

21551648_2089073254649643_9011599466142316715_o.jpg

Az indie rockot játszó The Bluebay Foxes a megalakulása óta hatalmas utat járt be. Rengeteg koncert áll a hátuk mögött ahhoz képest, hogy milyen fiatal még a formáció. Idén ősszel pedig elkészítették első kislemezüket is, melyre három dal került fel. A rajongók hétvégén a Kuplungban élőben is megismerhették a Waste On You, Anymore, Nighttime hármast, ahol az Esti Kornél előtt léptek színpadra.

Recorder.blog.hu:

"Waste On You: A legújabb számunk, egy új színe és iránya a zenekarnak. Ebben a dalban érezzük mindannyian, hogy tényleges lenyomata annak, ahol most tartunk, így ez után kapta a címét az EP.

Anymore: A Live Sessionünkből lehet ismerős, de míg ott egy félakusztikus leegyszerűsített változatot rögzítettünk, most az eredeti formában vettük fel.

Nighttime: Az a dal, ami talán egy sötétebb hangulatot és lírai képeket hordoz. Ez lett az EP-hez készített vizuális anyagok ihletője, amiknek kivitelezésében Novák Márton volt segítségünkre. Ez volt az első szám, amit megírtunk közösen, így zenei stílusunk kezdeti irányadója is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5813062626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása