Rozsdagyár

BÁRÁND-ROCK KARÁCSONY 2017 - Akela, Alcohol és vendégeik

2017. november 22. - Felicium

eventlfejlec_1226barand.jpg

A Fehér Bárányhoz vonul sokadmagával karácsony másnapján a falka, avagy az ünnepi lakomák okozta gyarapodást érdemes mihamarabb ledolgozni, melyhez a kiérkező ötösfogat diktálja a tempót. Ráadásul szinte mindegyikük szolgálhat újdonsággal (is), hiszen az Akela esetében „A Fenevad” 25 éves jubileumára épülő koncertsorozat mellett már a küszöbön kapar a friss korong: „Függőségi Nyilatkozat”. Az Alcohol stúdióbérletet váltott, hogy végre rögzítve legyen a harmadik nagylemez, melyről a frontember Csövi azt nyilatkozta: „Sokkal 'érettebb' lesz, mind zeneileg-szövegileg, mind hangzásvilágban elődeinél és ez nyilvánvalóan az éveknek is köszönhető. Megijedni azért nem kell, az első vagy a második lemez dalait is szeretjük és marad a rock n ' roll-os vonal továbbra is, de próbálkoztunk új hangszerekkel is többek között, új hangzásvilággal.

A vendégek tekintetében is hasonló a helyzet: a két említett banda koncertjeire – akárcsak az őszi-téli turné során is - gyakran társul a rétsági Rozsda, s pont aktuális: pár napja szerzői kiadásban jelent meg „Mozdulj meg” című nagylemeze! Vörös Renátót a cinematográfia világában jártasabbaknak kevésbé kell bemutatni, ellenben énekes-zeneszerzőként is aktív már 2008 óta, 4 éven át a Csakazértis frontembereként ismerhette meg a nagyérdemű, aktuális formációja pedig a 2016-ban alakult VR Zenekar, mely szintén idén adta ki bemutatkozó albumát. Az úgynevezett „helyi erőket” pedig a Biharnagybajomról érkező Want-Ted zenekar képviseli improvizációval megspékelt, saját dalokból és feldolgozásokból álló repertoárral.

akela_foto_nickokattografi.jpg

Báránd-Rock Karácsony
2017. december 26.
Fehér Bárány Rendezvényház, Báránd

Fellépők: Akela, Alcohol, Rozsda, VR, Wan-Ted
Esemény: https://www.facebook.com/events/1738111636497571/

Belépő: 2.990 Ft (elővételben) / 3.490 Ft (helyszínen)
Jegyek elővételben megvásárolhatók a Ticketportal országos hálózatában és online: itt!

FIGYELEM!! 150 főnél létszámstop, több embert nem engedhetünk be a helyre, tehát ha biztosan ott akarsz lenni, gondoskodj időben az elővételi jegyről!

Kapcsolódó oldalak

Akela
http://www.akela.hu/
https://www.facebook.com/AkelaJungleBook/

Alcohol
https://www.facebook.com/Alcoholzenekar/
https://www.youtube.com/user/AlcoholOfficial 

Rozsda
https://www.facebook.com/rozsdazenekar/ 

VR Zenekar
http://www.vrzenekar.hu
https://www.facebook.com/vrzenekar 

Wanted
https://www.facebook.com/Wan-Ted-zenekar-166501136715944/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8613346249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása