Rozsdagyár

BROKEN HOPE és HIEROPHANT - Márciusban a Dürer Kertben!

2017. december 03. - Kovenant

bh.jpg

"Mutilated And Assimilated" címmel a nyár folyamán jelent meg a chicagói death metal gépezet, a Broken Hope hetedik albuma, a 2013-as "Omen Of Disease" folytatása, melyet márciusban Budapesten is bemutat a csapat - pályafutása során először koncertezve Magyarországon.

A turné állandó vendége az olasz extrém metalos Hierophant lesz.

Gitárosként és szövegíróként úgy érzem, hogy ez a lemez a csúcsteljesítményem - mondja Jeremy Wagner, aki még 1988-ban, tinédzserként alapította meg a bandát. - Soha korábban nem éreztem még magam ennyire inspiráltnak. Ezen az albumon vannak az eddigi legerősebb riffjeim, de jöttek riffek Leskitől is, a legjobb barátaim szerepelnek a lemezen, ráadásul Jeff Hanneman gitárjait használtam a dalok megírása és felvétele során, ezzel is kifejezve a tiszteletet a rám és a metal világra gyakorolt hatása miatt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7513414915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása