Rozsdagyár

NAPALM DEATH - Dupla ritkaságalbummal jelentkezik a brit zajbrigád

2017. december 07. - Kovenant

nd.jpg

Jövő márciusban a Century Media gondozásában jelenik meg "Coded Smears And More Uncommon Slurs" címmel a brit grindcore/death metal csapat, a Napalm Death dupla válogatásalbuma. 

A korongokon 31 dal kap majd helyet több, mint másfél órában: olyan nóták szerepelnek majd itt, melyek a 2004-20016 közötti időszakban születtek. A soralbumokra különböző okokból fel nem került szerzeményeket vagy feldolgozásdalokat, alternatív verziókat gyűjtötte össze a zenekar, a borítót pedig ismét Frode Sylthe grafikus, az együttes régi cimborája készítette.

nd_cover_1.jpg

A Decibel magazin most egy teljes extra számot szentelt a brit legendának, melyben interjúk, lemezismertetők, toplisták és különböző értékelések szerepelnek a Napalm Death kapcsán a színtér legkülönbözőbb szereplőinek tollából. A kiadványhoz járó flexi lemez sorozaton pedig most egy 2014-ben íródott, eddig kiadatlan Napalm Death nóta is helyet kapott Nurse The Hunger címmel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr213453121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása