Rozsdagyár

Tegnap elhunyt Warrel Dane (Nevermore, Sanctuary)

2017. december 14. - Felicium

warrelen_638.jpg

December 13-án Sao Paoloban (Brazília) meghalt a legendás Nevermore és Sanctuary énekese, Warrel Dane. A frontember éppen a második szóló lemezén dolgozott (a Sanctuary visszatérő albumáról ITT írtunk). A halál oka szívinfarktus volt, mely az éjszaka folyamán történt. Warrel Dane-ről köztudott volt, hogy komoly függőségi problémái voltak, gond volt az egészségével. 56 évesen vesztette életét.

A második szólóalbum zenei alapjait már felvették a zenészek, Dane pedig (aki 1961-es születésű volt, bár sok helyen az 1969-es évszám szerepel) nem sokkal a halála előtt látott neki az énekfelvételeknek. A csapat tagjai azon gondolkodnak, hogy vendégénekesekkel fejezik be az albumot, hogy az posztumusz tribute-ként napvilágot láthasson. Erről azonban még nem született végső döntés.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1613499633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása