Rozsdagyár

SODOM - Szétrobbant a teuton thrash legenda felállása

2018. január 05. - Kovenant

sodom_band_1.jpg

Az új év elég kellemetlen meglepetést hozott a veterán német thrash metal csapat, a Sodom rajongói számára: a zenekarvezető, énekes/basszusgitáros Tom Angelripper útilaput kötött Bernd “Bernemann” Kost gitáros és Markus “Makka” Freiwald dobos lábára. 

Nagyon sokat gondolkoztam rajta, de végül úgy határoztam, hogy meghozom ezt a rendkívül nehéz döntést, hogy megnyissam az utat az új kihívások előtt. A Sodom mindig is úgy működött, hogy minden csapattag elkötelezetten és szenvedéllyel dolgozott a sikerekért. Makka majdnem nyolc évig volt a zenekar tagja, Bernemann pedig több mint két évtizedig. Annak érdekében, hogy a kreatív munkát lehetetlenné tevő rutinszerű hozzáállást megszüntessem, mindent előlről szeretnék kezdeni fiatal és a sikerre éhes zenészekkel. Ugyanakkor szeretnék köszönetet is mondani Bernemnannak és Makkának a sok küzdelmes és sikeres évért, melyek során fantasztikus koncerteket adtunk és számtalan valódi metalalbumot adtunk ki. 

A felállás változásától függetlenül 2018 áprilisától kezdődően minden korábban meghirdetett Sodom-koncertre sor fog kerülni. Tom a zenekar új tagjait a Full Metal Mountain fesztiválon fogja bejelenteni. Hogy aztán a Sodom trióként vagy négyesfogatként fog-e tovább működni, az a jövő zenéje.

Még nem igazán gondolkodtam ezen. Minden lehetőségre nyitott vagyok. Most lefektetem a banda új alapjait és elkezdek keresgélni új zenésztársak után. Egy dolog azonban világos: a Sodom ezzel csak még erősebbé fog válni! 

Az új felállású brigáddal Tom a lehető leghamarabb megkezdi majd a munkát az új stúdióalbumon is, melyet a Steamhammer/SPV kiadó fog megjelentetni (a Sodom előző korongjáról ITT írtunk recenziót). 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4513551689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása