Rozsdagyár

PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS - Klippremier: Welcome To Hell

2018. január 06. - Felicium

26113896_758112144382595_3218984270282300519_n.jpg

A Motörhead gitárosa, Phil Campbell Lemmy halála után nem szállt be újabb zenekarba, inkább családján belül oldotta meg három fia, Todd, Dane és Tyla segítségével, Phil Campbell And The Bastard Sons néven. Az első lemezt már a tavalyi évben befejezték, a megjelenés pedig január 26-án várható a Nuclear Blast gondozásában.

A csapat Neil Starr énekessel lett teljes, a készülő lemez producere Romesh Dodangoda volt, aki olyan zenekarokkal dolgozott már, mint a Motörhead, a Bring Me The Horizon, vagy a Bullet For My Valentine.

Phil Campbell tavaly így nyilatkozott az akkor még készülő anyagról:

Gyönyörűen szólnak, szóval most befejezzük a keverést, és aztán készen is vagyunk. Romesh Dodangoda egy helyi srác, sok lemezt csinált már. A The Wörld is Yours albumnál vele vettük fel a gitársávjaimat, mert az apám beteg volt akkoriban, és haza kellett jönnöm Los Angelesből. Nagyon tehetséges, csodálatos fickó.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2713552987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása