Rozsdagyár

RÓMEÓ VÉRZIK - Bemutatták az új gitárost

2018. január 06. - Rock n roller

romeo_1.jpg

Ahogy nemrég beszámoltunk róla, a somorjai Rómeó Vérzik az új évtől új felállásban játszik. A régi felállás az év végi dunaszerdahelyi koncerten lépett fel utoljára. Most végre fény derült rá, milyen változást szellőztettek meg korábban. Egy új gitárossal, újra négyesben zenélnek a továbbiakban.

Az új gitáros a Phoenix Rt-ből év végén távozó Kálmán Ákos. Január óta a fiatal zenésszel folynak a Rómeó Vérzik próbái. Koppány, a zenekar énekes/basszusgitárosa az alábbiakat mondta el ezzel kapcsolatban:

Személyében egy fiatalos lendület, iszonyatos energia érkezett a zenekarba. Ákos gyerekkora óta rajongója a zenekarnak, hatalmas tisztelettel és alázattal nyúl a dalokhoz. Amióta hárman maradtunk az eddigi legsikeresebb albumainkat írtuk meg. Viszont az is igaz, hogy éreztük, hogy élőben a dalaink nem úgy dörrennek meg, ahogy mi azt hallani szeretnénk. Ákos és Ricsi nagyon jól kiegészítik egymást és a zenekaron belül is jó a hangulat. Már nagyon várjuk a tavaszi turnét, hogy újra odacsaphassunk az asztalra. 

akos.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5213554797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása