Rozsdagyár

ROCKMARATON - Nosztalgiabuli az idei fesztiválon!

2018. január 10. - Felicium

unnamed_13.jpg

A Rockmaraton életében a 2018-as év nem kerek évforduló – "azt persze örömmel ünnepeljük, hogy nem kerültünk be a 27-esek klubjába" - ahogyan azok a legendás lemezek sem, melyek teljes hosszukban elevenednek meg a fesztivál színpadán.

Idén négy hazai legenda közösen idézi fel munkásságuk talán legkiemelkedőbb korongjait. A 90-es évek legszebb pillanataira emlékeztet majd minket a Moby Dick a Kegyetlen évek nagylemezzel és az Aurora zenekar az Előre kurvák, gengszterek albummal. A Junkies 1997-ben kiadott, máig legsikeresebb lemeze, a Nihil tavaly jubilált, ezért egy Rockmaratonos koncert erejéig újra leporolják az örökbecsűt. Kalapács Józsi pedig dupla jubileumot ünnepel, hiszen a több mint 30 éve megjelent Pokoli színjáték és a több mint 15 esztendős Ösztön album dalai is elhangzanak majd a nosztalgiabulin a Kalapács zenekar előadásában. "Középkorú rokkereknek" a megjelenés erősen ajánlott!

 
 

Bérletek 15. 990 Ft-ért kaphatóak: http://bit.ly/Rockmaraton2018_tickets, SZÉP-Kártyával is: https://tixa.hu/rockmaraton2018

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5413564083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása