Rozsdagyár

KONCERTDÖMPING - Dark Tranquillity, Havok, Rhapsody, Kreator, Vader

2018. január 25. - Kovenant

koncert_3.JPG

Igazi, elképesztő méretű koncertdömping van kialakulóban Budapesten, mégpedig szerencsére metalfronton: a roham már holnap elkezdődik egy extrém bulival, de utána sem kell panaszkodnunk, szépen érkeznek sorra a fővárosba a rockszíntér nagyágyúi.

Elsőként egy igazi thrash/death csapás vár ránk: holnap este (január 26-án) metalinvázió érkezik a Barba Negrába. Az új Kreator stúdióalbum - a 2012-es "Phantom Antichrist" album folytatása - a tavalyi év elején jelent meg "Gods Of Violence" címmel (lemezkritika ITT). A német thrash titánok a lemez dalait egy sikeres első turné után másodjára is európai körútra viszik, melynek ezúttal budapesti állomása is van! A Mille Petrozza vezette brigád 2018 január 26-án a Barba Negra Music Clubban a lengyel death metal brigád, a Vader és a szintén súlyos metal-ban utazó, francia Dagoba társaságában örvendezteti meg a hazai közönséget. 

Az olasz Rhapsody 20 éves, évfordulós és egyben búcsúturnéját futja, jelenleg Latin-Amerikában koncerteznek, de hamarosan az európai rajongóiknak is megmutatják, hogy mi fán terem az epikus fantasy/power metal. Március 8-án érkeznek a Barba Negrába a román Scarlet Aura és a nemzetközi felállású, nemrégiben friss albummal jelentkezett Beast In Black társaságában (lemezkritika ITT). 

A svéd dallamos death metal banda, a göteborgi stílus egyik megteremtője is tiszteletét teszi Budapesten: a Dark Tranquillity az Equilibrium társaságában turnéztatja meg kiválóan sikerült legfrissebb, "Atoma" című anyagát (lemezkritika ITT) április 2-án a Barba Negrában (a német banda albumának lemezkritikája pedig ITT olvasható).

Április 10-én pedig a Dürer Kertben pörköl alá a rajongóknak az amerikai thrash metal csapat, a Havok (tavalyi albumuk lemezkritikája ITT olvasható), mégpedig az ausztrál thrasher Harlott, továbbá a Darkest Hour és a Cephalic Carnage társaságában. Ez elég brutálisan hangzik, senkinek sem érdemes kihagynia a bulit.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1813603541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása