Rozsdagyár

MUDFIELD - Turnén a Nomaddal, budapesti koncert a Leander Kills vendégeként

2018. február 01. - Felicium

mudfield_promo.jpg

A 2016 májusában alakult, dallamos rockzenét játszó Mudfield zenekar körül alaposan felpörögtek az események az elmúlt hetekben: a Szeghalomról származó csapat kiadói és menedzsmenti szerződést írt alá, a Nomad társaságában elindult az országos turnéjuk, és készülhetnek az első Barba Negrás koncertjükre is. Mi több, hamarosan egy új dal is várható tőlük, amely az idén érkező nagylemezüket hivatott felvezetni.

A Kovácsovics Máté (ének), Feke István (gitár), Szegedi Marci (gitár), Szabó Dezső (basszusgitár) és Balázs Loránd (dob) alkotta Mudfield számára már a 2017-es esztendő vége is igen aktív volt, hiszen elkészítették a Gyalog és a Nem kell c. dalok videóklipjeit. Főként utóbbi okozott vízbe dobott kő effektust szakmai körökben: „Az év legnagyobb meglepetését egyértelműen a szeghalmi Mudfield okozta a Nem kell című, őszinte kinyilatkoztatással” – méltatta a fiatalokat a Grungery hasábjain Pintér Miklós, míg Nagy-Laczkó Viktória (BEOL) szerint egyértelműen „felkerült a zeneipar térképére a sárréti Mudfield együttes”. Innen aztán már egyenes út vezetett – január első napjaiban - a Keytracks Hungary Nonprofit Kft-vel megkötött kiadói és menedzsmenti szerződés aláírásáig.

Ezt követően szinte rögtön turnéra is indultak a Nomad társaságában: az első közös bulira január 20-án került sor Nyíregyházán. A következő hetekben, hónapokban folytatódik az országjáró körút, a közönség az alábbi városokban találkozhat a két bandával: Miskolc, Esztergom, Szolnok, Szombathely, Dunaújváros, Szekszárd, Pécs, Debrecen és Székesfehérvár.

A tavasz beköszöntével pedig a budapesti koncertlátogatóknak is bemutatkozik a Mudfield, ugyanis március 9-én – ugyancsak a Nomad mellett – ők lesznek a Leander Kills vendégei a Barba Negra Music Clubban. A turnénak lesz egy önálló állomása is: március 30-án hazai pályán, Szeghalmon játszik majd az ötös. A bulik árnyékában a dalszerzésről sem feledkeznek meg a srácok: január végén stúdióba vonultak, hogy rögzítsék egy új nóta alapjait, amely terveik szerint hamarosan napvilágot lát, és amely a késő őszre várható, bemutatkozó albumuk újabb előfutárának tekinthető – az egyelőre még cím nélküli anyag a 2016-os I Will Be EP után a Mudfield második hanghordozója lesz.

A zenekarral egy bemutatkozó interjú elolvasható ITT.

Mudfield stream:
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0l1O7Poz32UpfUcdR3GxLE
Deezer: https://www.deezer.com/hu/artist/13912699
iTunes: https://itunes.apple.com/gb/artist/mudfield/1334138367
Google Play:
https://play.google.com/store/music/artist/Mudfield?id=Adqkxj435swmludlqzjcqr4tg6m

Jegyvásárlás a Leander Kills – Nomad – Mudfield budapesti, Barba Negrás koncertjére ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7813621730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása