Rozsdagyár

CROWHURST - Ingyenes buli a Robotban

2018. február 03. - Felicium

crowhurst_usa_x_ueum.jpg

Március 28-án nem akármilyen bulival tér vissza a Tukker Booking, hiszen egy ingyenes este keretein belül a CROWHURST fog fellépni a Robotban. A Crowhurst név nem más, mint Jay Gambit agyszüleménye, aki szólóként kezdte pályafutását, viszont 2014-től kezdve zenekar formájában is hallhatunk róla (Esemény).

A meglehetősen hiperaktív Jayt sokan az amerikai noise / black metál szcéna egyik legkreatívabb alakjának gondolják. A Noise, ambient, drone, elektronika mellett a black/ post metal is része a zenéjének (főképp a nagyzenekaros anyagokon). Pályafutása során olyan nevekkel dolgozott együtt, mint a Bastard Noise, Goosebumps, Rosy Palms, Foiled, Wet Dream, Facedowninshit, Black Leather Jesus, Circuit Wound és még sokan mások. A következő nagylemez nyáron kerül majd rögzítésre Kurt Ballou (Converge) által, amire elég patinás közreműködők sora verődött össze.

A teljesség kedvéért: Tony Wakeford (Death In June, Sol Invictus), Tara Vanflower (Lycia), Justin Pearson (The Locust/Head Wound City), vagy Ethan Lee McCarthy (Primitive Man, Vermin Womb). Ezen az estén viszont egyedül fog eljönni hozzánk egy eszméletlen harsh noise / drone szett erejéig. 

Aki nem ismerné Jay zenéit, mindenképpen nézzen el a bandcamp oldalára, hiszen a teljes diszkográfiát meg lehet hallgatni és kellő betekintést nyerni a munkásságába. Az estét olyan további fellépők fogják még gazdagítani, mint az UEUM és az osztrák Hairy Del Ray.

A kezdés pontosan 20.00-kor lesz!
A belépés INGYENES!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9113629436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása