Rozsdagyár

STRENGTH OF WILL - Attiláék friss klippel jelentkeztek: Bon Voyage | Vendég: Áron 'Apey' András és Kocsis Máté

2018. február 04. - Felicium

sow1.jpg

Friss klippel jelentkezett Vörös Attila. A 2016 év végén megjelent szólólemez azóta életre kelt, ugyanis a projektből zenekar lett, ahol a doboknál Budai Béla (Moby Dick, The Hellfreaks), basszusgitárnál Horváth István (Blind Myself), gitároknál Jozzy (String Theory) és Vörös Attila, éneknél pedig Kókai Barnabás (The Southern Oracle) a felállás. A Strength Of Will azóta túl van egy sikeres lemezbemutatón és így jutottunk el a néhány napja megjelent Bon Voyage kliphez, melyhez egy élő anyagot rögzítettek a Super Size Recording stúdióban, ahol éneknél Áron András (Apey & the Pea), a kongáknál pedig Kocsis Máté (Wellhello, ex-Idoru) foglalt helyet (régebbi interjú a lemez kapcsán ITT olvasható).

Bon Voyage Attila szólólemezén a "Blink of an Existence"-en hallható eredetileg, mely közel egy éve jelent meg.

Az eredeti felvétel hangszerelésén együtt dolgoztunk Atival, illetve azóta alakult a Strength of Will zenekar erre a lemezre ráépülve. Korábban is beszéltük már, hogy erre a dalra kellene egy klip. A szeptemberi koncert után ideje volt életjelet adni magunkról valamilyen formában, szóval a belső igény és a kötelezettség is segített abban, hogy elkészüljön ez a videó. - Jozzy

Ez a hangszerelés pedig azt is megkívánta, hogy régi jó barátunkat, Kocsis Mátét is elhívjuk erre az alkalomra. Ő vele ketten szereztük egyébként a debütlemez címadó dalát, a Blink Of An Existence-t. A klipet pedig a Super Size Recording stúdióban vettük fel, és otthon kevertük véglegesre.
Következő lépésként most új dalokon dolgozunk, amit terveink szerint még az idén, mint már tényleges zenekar jelentetnénk meg, ezen felül pedig a debut buli egyik dalának élő felvételét is hamarosan ki fogjuk hozni. - Vörös Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8913623420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása