Rozsdagyár

BLACK SEQUOIA - Bemutatta új gitárosát a budapesti zenekar!

2018. február 06. - Felicium

27264916_1733668496697657_1634683388_o_1.jpg

Néhány hete jelent meg a budapesti Black Sequoia első hivatalos videoklipje. A profin elkészített videónak itthon és külföldön is sikere volt és máris kíváncsian várjuk, milyen lesz a csapat új hanganyaga, mivel tavasszal főleg ezen dolgoznak majd. Azért emellett a közönségüket sem hanyagolják, így hamarosan kiderül, hogy március 16-án hol lépnek fel, amikor is élőben bemutatkozhat a csapat új gitárosa, Kocska Ádám, aki egy guitar play-through videóval jelentkezett be tegnap este.

Ahogy említettük korábban, sok változáson ment keresztül a zenekar és ezek közé tartozott egyik alapító tagunk kilépése is. Hogy ki tölti be már a március 16-ai koncerten a másik gitáros pozíciót, most már elárulhatjuk. Kocska Ádám aki 7 húrral erősíti a zenekar sorait ezzel a play-through videoval mutatkozik be nektek! - Black Sequoia

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6913638798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása