Rozsdagyár

LEECHFEAST - Underground mulatság a Dürer alagsorában

2018. február 11. - Felicium

20180206---tukker---flyer---1080---1_0.png

A Weedeater buli bemelegítéseként is felfogható ez az esemény, amit Április 22-én hoz el nektek a Tukker BookingÚjból hazánkba fog látogatni a szlovén / holland illetőségű LeechfeastIsmerősen csenghet a zenekar neve, hiszen 2015-ben már láthattuk őket a Meth Drinkerrel közösen az Aurórában (Facebook esemény).

A 2010 óta működő őrült sludge banda a soron következő anyagát ('Neon Crosses') fogja promózni az európai turnéja keretein belül, ami Március 30-án fog megjelenni a Dry Cough Records és a Rope or Guillotine által. Aki ott volt legutóbb a pesti bulijukon, az tudja, mekkora pusztítás várható tőlük. Térdig érő, suttyó sludge riffekre és iszonyat hangerőre érdemes számítani!
 
Hazai részről sem gyenge a felhozatal, hiszen a két tagú, doomban utazó Her Highness és az új anyaggal operáló noise / grind Chappa'ai fog odacsapni Nektek!
 
A bulinak a DRRPNC fog otthont adni.
Start: 20.00
Beugró: 1500 HUF"
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr613656160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása