Rozsdagyár

VICODIN - Szöveges videó premier: It's Time

Itt az ideje valakit jól meg... ...szeretni.

2018. február 14. - Felicium

vicodin_post_header.jpg

A budapesti koszos hard rock és stoner rock ötvözetet játszó ismert arcokból álló Vicodin tavaly mutatta be első kislemezét, mely az "It's Time" címet kapta. Így a mai dal nem teljesen újdonság, de azért mégis egy különleges ízt ad neki a friss szöveges videó. A csapat mostanában keveset hallat magáról, ellenben elmondásuk szerint sokat röhögnek egymás közt azon, hogy mennyire sok kész és félkész daluk gondolatvilága is visszavezethető egyvalamire, amit most inkább virágnyelven szólva nevezzünk csak Szerelemnek. 

Most, hogy lassan eltelik a tél és nyakunkra jött a Valentin nap, kapóra jött, hogy még egyszer küldjünk egy dalt, kinek azért hogy a párját jól... khm... szeretgesse meg, a többieknek pedig pont azért, hogy itt az ideje valakit jól meg... ...szeretni. 

Az "itt az ideje" témához pedig a jövőről még annyit, hogy hamarosan várható újabb hanganyag is tőlünk, mert már dolgoztunk is rajta. Ha nem is ugyanilyen lesz - hiszen remélhetőleg mindig még eggyel jobb - annyit elárulunk, hogy a téma ezután is sokaknak ismerős lesz. - Vicodin zenekar

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9213668022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása