Rozsdagyár

KILLSWITCH ENGAGE - Júniusban irány a budapesti Akvárium!

2018. február 16. - Felicium

27908411_10155037114081581_4498092851119430110_o.jpg

A Killswitch Engage jelenleg nyolcadik albumának felvételein dolgozik, ami 2018 folyamán fog megjelenni. Emellett bejelntették, hogy ismét Budapestre látogatnak. Ezúttal is júniusban érkeznek, de nem szabadtérre, ugyanis az Akvárium Klub ad otthont a június 16-i bulinak (Beszámolónk az előző koncertről ITT olvasható).

A Killswitch Engage amerikai metalcore együttes, a massachusettsi Westfield-ből, az Overcast és az Aftershock bandák megszűnését követően alakult meg 1999-ben. A jelenlegi felállásban az énekes Jesse Leach, a basszista Mike D'Antonio, a gitárosok Adam Dutkiewicz, illetve Joel Stroetzel, a dobos pedig Justin Foley. 

A Killswitch Engage a 2004-ben kiadott The End of Heartache lemezével vált igen népszerűvé, amely aranylemez lett az USA-ban 500.000 eladott példányszámmal. A címadó számot Grammy-díjra is jelölték. 

A csapat sikerrel lépett fel már a legnagyobb fesztiválokon; úgymint a Soundwave Festival, Wacken Open Air, Reading and Leeds Festivals, Ozzfest, Download Festival, Rock on the Range, Rock Am Ring, Mayhem Festival, Monsters of Rock, Pointfest, Knotfest és a Heavy MTL.

A banda több mint 4 millió albumot adott el idáig csak az Egyesült Államokban, és az amerikai heavy metal újhullámos képviselőiként tartják őket számon. A Killswitch Engage elsősorban metalcore-t játszik, a hangzást extrém metal és hardcore elemekkel kiegészítve. Többször nevezték már őket a metalcore egyik alapítójának is. 

A budapesti koncertre jegyek február 19-én 11 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül.

További info:
http://www.killswitchengage.com/
www.livenation.hu
www.ticketpro.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8513674340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása