Rozsdagyár

KLIP- ÉS DALPREMIER - Ami a múlt héten kimaradt!

Február 12-18.

2018. február 19. - Felicium

rock-music-wallpapers-1.jpg

Mostanában vannak napok, mikor látszólag semmi sem történik a zeneiparon belül, ellenben van úgy, hogy egy nap akár nyolc-tíz klip vagy dal lát napvilágot. Természetesen nehéz mindig időben beszámolni az összes kis mozdulatról, ezért nézzük meg, mi az, ami kimaradt az elmúlt héten.

Február 12.

MARK DEUTROM - Buried in the Jewel (Season of Mist)

"The Value of Decay" címmel április 6-án jelentkezik új albummal Mark Deutrom.

TWITCHING TONGUES - Kill for You (Metal Blade Records)

Március 9-én "Gaining Purpose Through Passionate Hatred" címmel új lemezzel jelentkezik a Los Angeles-i metal ötös. Az album 9 tételt fog tartalmazni, melyből a Kill for You-val együtt kettő már elérhető.

TEN SECONDS SONGS - Smells Like Teen Spirit in the Style of Evanescence

Anthony Vincent Valbiro néhány hete egy különleges Nirvana átdolgozással jelentkezett, amiben 20 különböző zenekar stílusában adta elő a legendás Smells Like Teen Spiritet. Tartott egy szavazást, ahol az volt a tét, hogy a győztes zenekar stílusában elkészíti az egész dal átdolgozását. Nos Amy Lee és a Evanescence nyert.

Február 13.

NIGHTWISH - Decades

Friss válogatással készül a finn Nightwish. A zenekar billentyűse Tuomas Holopainen szerint ez egy különleges album lesz, ami nem feltétlen a legjobb dalokat tartalmazza majd, inkább azokat, amik a legnagyobb hatást gyakorolták és a legeffektívebbek. A megjelenés március 9.

Február 14.

THE OCEAN - Precambrian (Remastered)

A német The Ocean megjelenttette a 2007-es "Precambrian" újrakevert változatát, amire a Rhyacian című dal egy új 2018-as változata is felkerült.

Február 15.

JINJER - Cloud Factory (LIVE)

Az elmúlt hetekben már megszokhattuk, hogy sorra hozza ki koncert klipjeit az ukrán Jinjer, így most a Cloud Factory kapta meg az őt megillető videót.

CHELSEA GRIN - Recreant (Cover by Columbus Conley)

EYES OF THE SUN - My War (Metal Blade Records)

Az Eyes Of The Sun zenekarban egy alig több mint egy éves New York-i csapatot tisztelhetünk, akik a doom metal rejtelmeiben mélyedtek el első lemezük, a "Chapter I." dalaival. A korong március 16-án lát napvilágot.

Február 16.

ANIMAL DRIVE - Had Enough (Frontiers Music)

Tökös hard rock/rock 'n roll-t kapunk a szomszédoktól, ugyanis az Animal Drive egy horvát zenekar. A több mint 10 éves múltra visszatekintő csapat mégis csak idén február 23-án érkezik a bemutatkozó lemezzel, melynek címe "BITE!".

VISIONS OF ATLANTIS - The Silent Mutiny (Napalm Records)

Öt évet kellett várni egy új Visions of Atlantis lemezre, ahol az elmúlt évtizedben komolyabb tagcserék is voltak. Jelenleg Thomas Caser dobos az egyetlen, aki megmaradt az alapítókból. Az új lemez február 16-án jelent meg "The Deep & The Dark" címmel és aznap kaptuk meg a friss videoklippet is, méghozzá a The Silent Mutiny című dalra.

OCEANS OF SLUMBER - No Color, No Light (Century Media)

Az amerikai Oceans Of Slumber harmadik soralbuma, a Century Media gondozásában március 2-án jelenik meg. Az előző lemez egyértelműen nem állt be semmi trend mögé, és legalább ez várható a soron következő "The Banished Heart" korongtól is (Az előző albumról ITT írtunk).

 

SERENITY - The Final Crusade (Napalm Records)

A fentebb említett Visions of Atlantis zenekarral közösen turnézó Serenity friss szöveges videót adott ki a tavaly megjelent "Lionheart" lemezéhez. Férfi ének, szimfonikus metal és epikus momentumok jellemzik a csapatot.

FLESHWORKS - Acclamation To Deprivation (Apostasy Records)

Jól megmunkált német death metal. Ez várható a Fleshworks "Engine Of Perdition" lemezétől.

WIEGEDOOD - De Doden Hebben Het Goed III (Century Media)

A belga Wiegedood új lemeze április 20-án kerül kiadásra a Century Media-nál. A black metal trió "De Doden Hebben Het Goed III" című korongja nem tűr kompromisszumokat. A stílus híveinek mindenképp erősen ajánlott. 

NO HOT ASHES - Boulders (Frontiers Music)

CAR SEAT HEADREST - Megjelent a Twin Fantasy lemez (Matador Records)

Február 16-án megjelent a Virginiai Leesburg városából származó Car Seat Headrest új lemeze.. Stílusát tekintve és hangzásban sem mai modern darabról van szó, de biztosan megtalálja a saját közönségét, ugyanis egy könnyen emészthető, laza rock albumról van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr813682006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása